Yine fener yine olay

 Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi Final Etabı'ndaki Fenerbahçe Universal-Galatasaray maçında, sahaya atılan konfeti ve yabancı maddeler nedeniyle maça ara verildi.TVF Başkent Salonu'nda oynanan maç nedeniyle Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftarlar s

Yine fener yine olay

 

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi Final Etabı'ndaki Fenerbahçe Universal-Galatasaray maçında, sahaya atılan konfeti ve yabancı maddeler nedeniyle maça ara verildi.

TVF Başkent Salonu'nda oynanan maç nedeniyle Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftarlar salonu doldurdu. Galatasaraylı taraftarların maçın ilk setinde sahaya maytap atarken, Fenerbahçe Universal taraftarları ise Galatasaraylı taraftarlara karşılık vermek amacıyla, sahaya konfeti attı. Bunun üzerine oyun durdu ve her iki takım oyuncuları da soyunma odasına gitti. Atılan yabancı maddeler nedeniyle salonda hakemler, oyuncular ve gazeteciler de zor anlar yaşadı.

Zaman zaman küfürlü tezahüratların yapıldığı karşılaşmada çıkan olayları durdurmak için çaba gösteren Fenerbahçeli yönetici Cihan Kamer, taraftarları sakinleştirdi. Çevik kuvvet ekipleri Fenerbahçeli taraftarların olduğu tribünü boşalttı.

Yaşanan olaylar nedeniyle takviye istendi. Maç öncesinde salona girişte yapılan aramada, bıçak, sallama ve sopa ele geçirildi. Karşılaşma salonda alınan güvenlik önlemlerinin ardından tekrar başladı.

Gergin atmosferde süren maçın ilk setinin Galatasaray 25-21 önde tamamladı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler