Yılmaz Yaralı'yı köşeye sıkıştırdı

Futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 9'u tutuklu 93 sanık hakkında açılan davanın 17. duruşması görülüyor. Özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nce görülen duruşmaya aralarında O

Yılmaz Yaralı'yı köşeye sıkıştırdı

Futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 9'u tutuklu 93 sanık hakkında açılan davanın 17. duruşması görülüyor.

 

Özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nce görülen duruşmaya aralarında Olgun Peker'in bulunduğu 8 tutuklu sanık katıldı. Aziz Yıldırım, sağlık sorunları nedeniyle duruşmaya katılmadı.

 

Trabzonspor’un avukatı Nusret Yılmaz  Manisaspor ile Trabzonspor arasında oynanan maçtan önce Manisaspor başkanı Kenan Yaralı’yı Fenerbahçe tarafından gönderilen ve maçı Trabzonspor’un kazanması üzerine  geri istenen para trafiği ile ilgili olarak Manisa başkanını Yaralıyı sorduğu sorularla terletti

 

Capraz sorgusu süren Manisaspor  başkanı Kenan Yaralı’nın verdiği tutarsız cevaplar olayın vahametini  bir kez daha gözler önüne serdi.

 

İŞTE YILMAZ’IN YARALI’YI TERLETEN SORULARI

"NEDEN AZİZ YILDIRIM ADINA DEĞİL?"

 

Futbolda şike iddialarına yönelik açılan davada sanık Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı'nın çapraz sorgusu yapıldı.

 

Trabzonspor avukatı Nusret Yılmaz’ın , "Yıldırım'dan 500 bin Dolar borç alıyorsunuz. Niçin bu para Aziz Yıldırım adına değil de başka bir çalışanı Kenan Şehirli adı ile size havale edilmiş? Siz de o isim adına havale ederek geri ödemişsiniz. Niçin Aziz Yıldırım adına değil?" sorusu üzerine Yaralı, "Onu Aziz Yıldırım'a sormanız lazım. Resmi para şirkete kimden geldiyse onun adına para çıkışı yapılması lazım. Kredi alamadım o yüzden borç aldım. Bana bu parayı nakit olarak verme konusunda da ben istemedim. Bu kadar parayı üzerimde taşıyamam dedim. Banka üzerinden gönderin dedim" diye yanıt verdi.

 

MAHKEME BAŞKANI: "ÜMİT ÇOK SEMPATİK"

 

Davaya müdahil Trabzonspor Kulübü avukatı,Nusret Yılmaz  Eskişehir Trabzon maçı ile ilgili capraz sorgusu yapılan Ümit Karan’a da ince bir üslupla eleştiri getirdi Mahmeke başkanının Ali Karıtlı ile ilgili soruluranı yanıtlayan Karan’a  Avukat Yılmaz”  "Ümit futbolda böyle değildi, ama burada çok agresif" dedi. Bu sözlere mahkeme başkanı, "Yok ya Ümit Karan çok sempatik" diye karşılık verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor