Yılmaz Vural'ın kaynanası fuhuş lideri çıktı

 Yeşil sahaların renkli hocası Yılmaz Vural hayatının şokunu yaşadı. Kaynanasının fuhuş şebekesi lideri olduğu ortaya çıktı. Yılmaz Vural'ın kayınvalidesinin, fuhuş şebekesi lideri olduğu ve 2 ay hapis yattığı ortaya çıktı... Yeşil sahaların renkli hocası

Yılmaz Vural'ın kaynanası fuhuş lideri çıktı

Yeşil sahaların renkli hocası Yılmaz Vural hayatının şokunu yaşadı. Kaynanasının fuhuş şebekesi lideri olduğu ortaya çıktı.


Yılmaz Vural'ın kayınvalidesinin, fuhuş şebekesi lideri olduğu ve 2 ay hapis yattığı ortaya çıktı...

Yeşil sahaların renkli hocasıyla ilgili iddiaya göre her şey İzmir polisinin geçen yılın sonunda yaptığı operasyonla başladı.

ŞİFRE: MUTLU GECE

Ekipler bir ihbar üzerine Karşıyaka, Balçova ve Güzelbahçe'deki lüks restoranlarda, fuhuş amaçlı eğlence düzenlendiğini belirledi.

Partileri yapan kadınları tespit etti. Sonra da fuhuş çetesinin lideri olduğu öne sürülen G.G. (59) ile birlikte 6 kişiyi yakaladı. Para karşılığı cinsel ilişkiye giren 32 kadın ile 144 müşterinin de ifadesi alındı. 

İfadelere göre fuhuş çetesi, kadınlarla zengin müşterilerini "Mutlu gecemizde sizleri de aramızdan görmekten mutluluk duyarız" mesajlarıyla buluşturuyordu. 

YILMAZ HOCA'NIN KAYNANASI ÇIKTI

İşte fuhuş şebekesinin liderliğini yapan ve 2 ay tutuklu kalan G.G.'nin, halen Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural'ın kayınvalidesi olduğu ortaya çıktı. 

Hatta Vural, 18 Şubat'ta İzmir Adliyesi'ne giderek kayınvalidesinin durumu hakkında bilgi aldı.

Adliyeden ayrılırken gazeteciler tarafından görüntülenen Vural, savcıları ziyaret ettiğini söylemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor