Yılmaz Vural'ın 7-0 yorumu

Kendi sahasında Tarbzonspor'a 7-0 gibi çok farklı bir skorla yenilen Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, karşılaşmanın ardından maçın hakemini eleştirirken; taraftarlarına ve yönetimine teşekkür etti. Yayıncı kuruluş Lig Tv'ye konuşan Vural, "Dakika

Yılmaz Vural'ın 7-0 yorumu

Kendi sahasında Tarbzonspor'a 7-0 gibi çok farklı bir skorla yenilen Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, karşılaşmanın ardından maçın hakemini eleştirirken; taraftarlarına ve yönetimine teşekkür etti.

 

Yayıncı kuruluş Lig Tv'ye konuşan Vural, "Dakika 1 gol oldu. Trabzonspor'un girdiği 4 pozisyon var ve 3'ü gol oldu. Öyle zamanlarda gol yiyorsunuz ve toparlanamıyorsunuz. Takım uzun zamandır içeride maç kazanamadığı için böyle bir sonuç oldu. Futbolda bu var. Onlar benim çocuklarım. Futbolda böyle ne yazıkki skorlarda var. Başkanımız geldi soyunma odasına. Türkiye'de alışılmış bir durum değildir. Genelde bu tarz sonuçlarından ardından yönetim kurulu istifa ister ve oyunculara ceza yağdırılır. Bizim başkanımız geldi ve takımın arkasında olduğunu söyleyerek, bizlere moral verdi. Maçın hakemine de gelecek olursak, bizim oyuncularımız maçta skor olarak dağılmış ve Suat Arslanboğa'da verdiği kararlarla ortamı gerdi. Ben maçta önce oyuncularıma onu anlatırken, biraz yanılmışım sanırım. Üçüncü golde 5 metre ofsayt var. Lig Tv'de şu an Erman Toroğlu yok ama sayın hocamız Markus Merk var. O pozisyonu yorumlayacaktır. Trabzonspor'un bunlara ihtiyacı mı var? Aramızda konuşucaz ve toparlanacağız. Taraftalarıma ve yönetime çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde bu destek takımımıza daha pozistif yansıyacaktır. Trabzonspor'u kutluyuorum. Maçtan önce de dedim, Trabzonspor bu ligin en pozistif futbol oynayan takımı" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor