Yılmaz Vural emniyetten çıktı!

Aralarında teknik direktör Yılmaz Vural'ın da bulunduğu 6 kişi Emniyetten ayrıldı

Yılmaz Vural emniyetten çıktı!

Şike soruşturmasında gözaltına alınan Serdar Kulbilge,Yılmaz Vural ve Zeki Mazlum’un da aralarında bulunduğu 6 kişi serbest bırakıldı

Şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan Konyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, eski Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yöneticisi Levent Kızıl, Ankaragücü eski yöneticisi Mümtaz Karakaya, savcılıkça, dün sevk edildikleri savcılıkça, kaleci Serdar Kulbilge, iş adamı Zeki Mazlum ve Türkiye Futbol Federasyonu’nda görevli Seyit Kalender de mahkemece serbest bırakıldı. .

Poliste işlemleri tamamlanan Konyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, eski TFF yöneticileri Levent Kızıl ve Seyit Kalender, eski Ankaragücü yöneticisi Mümtaz Karakaya, kaleci Serdar Kulbilge ve iş adamı Zeki Mazlum, dün sabah Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi.

Adli tabilikte sağlık kontrolünden geçirilen 6 kişi, Savcı Mehmet Berk’e ifade verdi. Vural, Kızıl ve Karakaya, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Kulbilge, Mazlum ve Kalender ise, “şike” suçundan tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Akşam saatlerinde de bu içim isim mahkemece serbest bırakıldı.

Vural, adliye çıkışında basın mensuplarının sorularına ‘Defolun ulan’ diye tepki gösterdi. Savcılıkta yaklaşık 2 sayfa ifade veren Vural’a Konyaspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili sorular sorulduğu öğrenildi.

İddiaya göre Vural’a söz konusu maçtan 3 gün sonra Cemil Turan ile yaptığı telefon görüşmelerine ilişkin sorular yöneldi. Vural da söz konusu konuşmaların maçla ilgili olmadığını, eski arkadaşı olan Turan’la zaman zaman görüştüğünü söyledi. Vural’a savcılık sorgusunda maçtan 1 gün sonra Fenerbahçe Tesisleri’ne neden gittiğinin de sorulduğu, Vural’ın da bunu bir arkadaş ziyareti olarak açıkladığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor