Yılmaz: Camia kabul etmez

Haftasonu yapılacak olan Trabzonspor Olağan Genel Kurulu'nda yaşanacaklar merakla beklenirken İbrahim Hacıosmanoğlu tarafından bazı üyelere gönderilen bir mesaj tepki çekti.Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun düelloya çağırır nitelikte bazı gene

Yılmaz: Camia kabul etmez

Haftasonu yapılacak olan Trabzonspor Olağan Genel Kurulu'nda yaşanacaklar merakla beklenirken İbrahim Hacıosmanoğlu tarafından bazı üyelere gönderilen bir mesaj tepki çekti.

Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun düelloya çağırır nitelikte bazı genel kurul üyelerine gönderdiği "yıllardır Trabzonspor'u sömürenleri, rantları kesilenleri susturmak için siz değerli üyelerimizi 20.12.2014 cumartesi günü saat 10:00'da 19 Mayıs Spor Salonu'nda yapılacak olan kulübümüzün Olağan Genel Kurul toplantısına bekliyoruz" mesajına bordo mavili takımın eski genel sekreterlerinden ve adı sıkça kulüp başkanlığı için geçen Yusuf Ziya Yılmaz’dan cevap geldi.

Eski Genel Sekreterlerden Yılmaz haber61.net'e yaptığı açıklamada; Başkan Hacıosmanoğlu adına kendisine böyle bir mesajın gelmediğini ifade eden Yusuf Ziya Yılmaz "Bazı üyelere genel kurulla ilgili mesaj çekilmiş. Bu mesaj Trabzonspor’un ruhuna, sporun ruhuna aykırıdır. Böyle bir mesaj geleneklerimize de aykırıdır. Trabzonspor başkanından ayrıştırıcı ve kavgacı değil, birleştirici ve barışçıl mesajlar beklenir. Şimdiye kadar da bu böyle oldu. Bunun dışında ki yapılanmayı camia kabul etmez" diye konuştu…
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor