Yıllık ücretler sıkıntı oldu

Trabzonspor'un büyük umutlarla kadrosuna kattığı ancak istediği verimi alamadığı isimleri takımdan göndermekte büyük sıkıntı yaşıyor. Bunun en büyük nedeni ise oyuncuların almış olduğu yıllık ücretler gösteriliyor.Mustafa Yumlu , Zeki Yavru, Aykut Demir v

Yıllık ücretler sıkıntı oldu

Trabzonspor'un büyük umutlarla kadrosuna kattığı ancak istediği verimi alamadığı isimleri takımdan göndermekte büyük sıkıntı yaşıyor. Bunun en büyük nedeni ise oyuncuların almış olduğu yıllık ücretler gösteriliyor.

Mustafa Yumlu , Zeki Yavru, Aykut Demir ve Soner Aydoğdu gibi isimleri transferde takas olarak kullanmak isteyen Trabzonspor oyuncularına ödemiş olduğu yıllık ücretleri başka bir takım ödemeyi kabul etmeyince takımda kalmayı kendi açılarondan daha doğru buluyorlar. Bordo mavili takım ise bu sıkıntıyı çözmek için çare arıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor