Yılın bombası patlamak üzere!

İngiltere Premier Lig kulübü Tottenham Hotspur, Real  Madrid'in uzun zamandır peşinden koştuğu yıldız oyuncusu Gareth Bale'i 94 milyon  sterlin (110,5 milyon euro) ve Fabio Coentrao'nın bonservisi karşılığında  satabileceğini açıkladı. İspanyol basınından

Yılın bombası patlamak üzere!

İngiltere Premier Lig kulübü Tottenham Hotspur, Real  Madrid'in uzun zamandır peşinden koştuğu yıldız oyuncusu Gareth Bale'i 94 milyon  sterlin (110,5 milyon euro) ve Fabio Coentrao'nın bonservisi karşılığında  satabileceğini açıkladı.
 
İspanyol basınından AS'nin haberinde, Real Madrid'in hafta başında  Tottenham'ın İngiltere doğumlu Yahudi başkanı Daniel Levy ile masaya oturduğu ve  Bale transferinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğinin hafta sonuna kadar belli  olacağı ifade edildi.
 
Haberde, Levy'nin Bale'in transferi için 94 milyon sterlin ve Real  Madrid'in Portekizli sol beki Fabio Coentrao'nun bonservisinin kulübüne verilmesi  teklifini kabul edeceği ve küçük pürüzler dışında anlaşmanın yakın olduğu  vurgulandı.
 
Gazetenin iddiasına göre, Tottenham Hotspur, Coentrao'nun  bonservisinin en fazla 17 milyon sterlin edeceğini savunuyorken, Real Madrid,  Portekizli oyuncusunın piyasa değerinin daha fazla olduğu konusunda ısrar ediyor  ve bu nedenle Bale'in bonservisinde biraz daha indirim yapılmasını bekliyor.
 
Galli yıldız Bale'in 3 haftadır antremanlara ve maçlara çıkmak  istemediği, oyuncunun Rael Madrid'e transferinin gerçekleşmesi yönündeki  kararlılılığını kulübüne bu taktikle gösterdiği öne sürüldü.
 
Tottenham Hotspur'un teknik direktörü Andre Villas-Boas ise bu hafta  başlayacak Premier Lig'de Crystal Palace ile oynayacakları maçta sakatlıktan yeni  çıktığı ve hazır olmadığı gerekçesiyle Bale'ı oynatmayacağını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler