Yıldızlar böyle günde parlar!

 Trabzonspor’da Teknik Direktör Tolunay Kafkas, öncelikle takımın önemli isimlerinin performansını yukarıya çekerek takım kurgusunu oturtmaya çalışırken, bu yönde özellikle yıldız isimler ile yakından ilgileniyor. Dün ki çalışmada  Adrian ve bu sezon bekl

Yıldızlar böyle günde parlar!

 

Trabzonspor’da Teknik Direktör Tolunay Kafkas, öncelikle takımın önemli isimlerinin performansını yukarıya çekerek takım kurgusunu oturtmaya çalışırken, bu yönde özellikle yıldız isimler ile yakından ilgileniyor. Dün ki çalışmada  Adrian ve bu sezon bekleneni veremeyen Olcan ile görüşen Kafkas, F.Bahçe maçında kendilerinden çok şey beklediğini belirterek, “Yıldızlar böyle günde parlar’ mesajı verdi.

FORVETE HENRİQUE

Kafkas, forvet hattında ise Sivas maçından bekleneni veremedikten sonra izin alıp Almanya’ya giden Halil Altıntop’un yerine Henrique’yi hazırlarken, dünki idmanda Brezilyalı golcü ile özel olarak ilgilenip saha ortasında kısa süre görüştü. Bu üç yıldız ile F.Bahçe savunmasını çökertmeyi amaçlayan Kafkas, Volkan ve Alanzinho’yu 11’de değerlendirirken, savunmada Bamba’nın yerine Mustafa’yı düşünüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor