Yıldız golcü Türkiye'ye mi geliyor?

 Niasse hakkında konuşan Lokomotiv Moskova'nın başkanı Olga Smorodskaya, futbolcusunun Türkiye'ye gelip gelmeyeceği hakkında açıklamalarda bulundu. Smorodskaya'ya Niasse'nin fazla forma şansı bulamamasından şikayet ettiği ve Türkiye'ye geri dönme ihtimali

Yıldız golcü Türkiye'ye mi geliyor?
 Niasse hakkında konuşan Lokomotiv Moskova'nın başkanı Olga Smorodskaya, futbolcusunun Türkiye'ye gelip gelmeyeceği hakkında açıklamalarda bulundu.
 
Smorodskaya'ya Niasse'nin fazla forma şansı bulamamasından şikayet ettiği ve Türkiye'ye geri dönme ihtimali sorulurken, "Niasse'nin görüşü değişti. Lokomotiv Moskova'da devam etmek istiyor. Onun verdiği röportajı izledikten sonra ukala ve kendini beğenmiş olduğunu zannetmiştim ama öyle değil. Niasse aslında hala genç bir adam, alıngan, duygusal ve samimi. Çok daha iyi bir futbolcu olacak, her şey yoluna girecek"
 
25 yaşındaki Oumar Niasse Baye, bu sezon Rusya Premier Lig'de 13 maça çıkarken 4 kez fileleri havalandırdı ve 1 de asist      
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler