Yıldız golcü noktayı koydu

2014 Dünya Kupası'nda büyük hayal kırıklığı yaşayan Brezilya'da, eleştirlerin odak noktasında yer alan ve Almanya ile yapılan yarı final maçında taraflarca ıslıklanan Fred, milli takımı bıraktığını açıkladı.Brezilya basınına konuşan 30 yaşındaki golcü, "B

Yıldız golcü noktayı koydu

2014 Dünya Kupası'nda büyük hayal kırıklığı yaşayan Brezilya'da, eleştirlerin odak noktasında yer alan ve Almanya ile yapılan yarı final maçında taraflarca ıslıklanan Fred, milli takımı bıraktığını açıkladı.

Brezilya basınına konuşan 30 yaşındaki golcü, "Benim için milli takım bitti" ifadelerini kullanırken, "Son iki maçta iyi değildik ancak bunun sorumlusu tek bir kişi değil. Tek söyleyebileceğim şey, bu sadece Fred'in hatası değil" dedi.

2005-2009 yıllarında Fransa'nın Lyon takımında oynayan golcü, milli formayı son olarak Brezilya'nın Almanya'ya 7-1'lik tarihi skorla yenildiği karşılaşmada giymişti.

Brezilya Milli Takımı formasıyla çıktığı 39 maçta 18 gol kaydeden Fred, 2014 Dünya Kupası'nda da fileleri bir kez havalandırmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor