Yıldız futbolcuya müjde geldi!

FIFA Disiplin Komitesi, 9 maç ve 4 aylık men cezası verilen Uruguaylı futbolcu Luis Suarez'in sağlık kontrolünden geçebileceğini ve transfer olabileceğini açıkladı.Liverpool ve Barcelona yöneticilerinin bir araya gelerek Suarez'in transfer görüşmeleri yap

Yıldız futbolcuya müjde geldi!

FIFA Disiplin Komitesi, 9 maç ve 4 aylık men cezası verilen Uruguaylı futbolcu Luis Suarez'in sağlık kontrolünden geçebileceğini ve transfer olabileceğini açıkladı.

Liverpool ve Barcelona yöneticilerinin bir araya gelerek Suarez'in transfer görüşmeleri yapması birçok tartışmaya neden olmuştu. FIFA Disiplin Komitesi, İtalyan futbolcu Giorgio Chiellini'yi ısırdığı için kupa tarihinin en ağır cezasına çarptırılan Suarez'in, transfer görüşmesi yapabileceğini duyurdu.

FIFA Disiplin Komitesi Başkanı Claudio Sulser, Maracana Stadı'nda yaptığı açıklamada, "Bir oyuncunun transfer olma ve antrenmana çıkma hakkını sınırlayamazsınız. Çünkü verilen ceza futbol sahası içinde olmalı, dışında olanlar bizi ilgilendirmez" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler