Yıldız futbolcudan şok istekler

Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Jazira kulübüne transfer olması beklenen Gervinho’nun şok istekleri transferi çıkmaza soktu.Roma ile Al Jazira kulüpleri Gervinho’nun transferi için 13 milyon euroya el sıkışmıştı. Fakat Gervinho’nun şoke eden is

Yıldız futbolcudan şok istekler
Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Jazira kulübüne transfer olması beklenen Gervinho’nun şok istekleri transferi çıkmaza soktu.
Roma ile Al Jazira kulüpleri Gervinho’nun transferi için 13 milyon euroya el sıkışmıştı. Fakat Gervinho’nun şoke eden istekleri karşısında Al Jazira geri adım attı.
 
La Gazzetta dello Sport’ta yer alan habere göre Gervinho, Al Jazira kulübünden bir helikopter, kendine özel bir plaj, Abu Dhabi’de yaşayacak olan ailesi için geniş bir ev ve ülkesi Fildişi Sahili’ne sınırsız sayıda uçak bileti talep etti. Bu istekler karşısında şoka uğrayan Al Jazira’nin transferde geri adım attığı belirtiliyor.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor