Yıldız futbolcudan ayrılık kararı

Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin ve İngiltere'nin kaptanı Frank Lampard, 13 yıl formasını giydiği Chelsea'den ayrıldığını açıkladı.İngiliz Sky Sports kanalına yaptığı açıklamalarda bulunan 36 yaşındaki oyuncu, 13 yıl boyunca kendisinden desteğini eksi

Yıldız futbolcudan ayrılık kararı

Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin ve İngiltere'nin kaptanı Frank Lampard, 13 yıl formasını giydiği Chelsea'den ayrıldığını açıkladı.

İngiliz Sky Sports kanalına yaptığı açıklamalarda bulunan 36 yaşındaki oyuncu, 13 yıl boyunca kendisinden desteğini eksik etmeyen Chelsea taraftarına teşekkür etti.İşte Lampard'ın veda konuşması:"13 yıldır hizmet ettiğim bu kulüp hayatımın bir parçası oldu. Bana bu fırsatı verdikleri için kulüp yetkililerine çok teşekkür ederim. Beni Chelsea'ye getiren ve arkamda duran Ken Bates'e ve kulübü dipteyken satın alıp bu seviyelere getiren Abramovich'e de Chelsea'ye yaptığı katkılardan ötürü minnettatım. Yıllardır bizimle ilgilenen bütün kulüp yetkilerine ve son olarak taraftarımıza teşekkür ederim. Chelsea taraftarı, hayatımda gördüğüm en iyi taraftar topluluğudur. İlerleyen zamanda ne yaparsam yapayım, bu kulüp benim kalbimde olacak."

Chelsea formasıyla 626 maça çıkan Lampard, 208 gol ve 152 asist yapma başarısı gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor