Yıldız futbolcu dalya diyecek

İngiltere'nin kaptanı Wayne Rooney, milli takımda 100. maçına çıkmaya hazırlanıyor. Manchester Unitedlı golcü oyuncu, İngiltere ile Slovenya arasında cumartesi günü oynanacak 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri grup karşılaşmasında forma giymesi hali

Yıldız futbolcu dalya diyecek
İngiltere'nin kaptanı Wayne Rooney, milli takımda 100. maçına çıkmaya hazırlanıyor.
 
Manchester Unitedlı golcü oyuncu, İngiltere ile Slovenya arasında cumartesi günü oynanacak 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri grup karşılaşmasında forma giymesi halinde "dalya" diyecek.
 
Ada basınına konuşan Rooney, İngiltere Milli Takımı'nda bu başarıyı tekrarlayacak 9. futbolcu olacağını hatırlatarak, "Milli takımda 100 maça çıkmak benim için önemli bir başarı olacak. Burada oynamak benim için gurur verici" dedi.
 
Milli formayla kupa kazanamadığı için buruk bir mutluluk yaşadığını vurgulayan 29 yaşındaki Rooney, "200 milli maçta oynamam veya 100 gol atmam önemli değil. Tek amacım İngiltere ile kupa kazanmak ve takım arkadaşlarımla bunu başarmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Eski İngiliz yıldız Bobby Charlton, Slovenya karşılaşması öncesinde Rooney'e altın plaket verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor