Yıldız adayı Türk futbolcu kovuldu

Hollanda'nın PSV Eindhoven takımında forma giyen Okan Köse, takım arkadaşına bıçak çektiği için takımdan gönderildi.PSV altyapısından yetişen ve gelecekte önemli bir isim olacağına inanılan Okan'ın sözleşmesi, takım arkadaşı Geraldo Alberto Antonio'yla ya

Yıldız adayı Türk futbolcu kovuldu

Hollanda'nın PSV Eindhoven takımında forma giyen Okan Köse, takım arkadaşına bıçak çektiği için takımdan gönderildi.

PSV altyapısından yetişen ve gelecekte önemli bir isim olacağına inanılan Okan'ın sözleşmesi, takım arkadaşı Geraldo Alberto Antonio'yla yaşadıkları tartışma sonrası bıçak çekmesi nedeniyle feshedildi.

Hollanda basınında, Türk oyuncunun takım arkadaşıyla kavga sebebinin, Geraldo'nun duş esnasında Okan'ın üzerine idrarını yapması olduğu iddia edildi.

1993 yılında Belçika'nın Hasselt kentinde doğan Okan Köse, futbola 6 yaşında Genk'te başladıktan sonra 12 yaşında Hollanda'ya transfer olarak PSV Eindhoven altyapısına geçti. Okan 2010 yazında takımıyla uzun süreli bir profesyonel kontrat imzalamıştı. Forvet pozisyonunda oynayan Okan, Türkiye'de Galatasaray'ı tuttuğunu açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler