Yıldırım'ın tehdit ettiği hakemi...

Trabzonspor Kulübü eski başkan yardımcılarından Ahmet Ağaoğlu, Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman’ın bugün niye sessiz kaldığını sordu.Trabzonspor Kulübü eski başkan yardımcılarından Ahmet Ağaoğlu, Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman’ın devre arasında yaptığı açık

Yıldırım'ın tehdit ettiği hakemi...

Trabzonspor Kulübü eski başkan yardımcılarından Ahmet Ağaoğlu, Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman’ın bugün niye sessiz kaldığını sordu.

Trabzonspor Kulübü eski başkan yardımcılarından Ahmet Ağaoğlu, Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman’ın devre arasında yaptığı açıklamaları hatırlatarak, “Delikanlıysanız şimdi konusun” dedi.

Dün akşam Kanal 8 Televizyonunda Faik Çetiner’in sunduğu spor programına katılan Ağaoğlu, Trabzonspor’un eksiklerinin olmasının veya kötü olmasının bu denli hakem hatalarını gerektirmemesi gerektiğini belirterek, Yunus Yıldırım’ı ve MHK’yi sert bir dille eleştirdi.

Aziz Yıldırım’ın Kulüpler Birliği Başkanı olarak yaptığı açıklamaları ve geçen sezon Fenerbahçe’nin şampiyonluğu kaybetmesinden sonra tehditkar konuşmalarına dikkat çeken Ağaoğlu, “Devre arasında Aziz Yıldırım ve Teknik Direktörü Aykut Kocaman, esti gürledi. Birileri de bu tehditlerden olumsuz etkilenmiş olacak ki ligin ikinci yarısının seyri değişti. Ankaragücü ve Kayserispor maçlarında Trabzonspor’un bariz penaltıları verilmedi. Kayserispor maçında ki taraflı tarafsız herkesin “Penaltı” dediği pozisyon. Maç 1-0 Trabzonspor’un lehine Süleymanou, Burak Yılmaz’ı düşürüyor, Yunus Yıldırım hala yardımcısına bakıyor. Bunlar hata veya tesadüf olamaz. Daha birkaç hafta önce esip savuranlar şimdi niye susuyor. Delikanlıysanız şimdi konuşun” dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’in toplum barışı adına önemli bir misyon üslendiğini de belirten Ağaoğlu, “Ne bu ülke Şenol Güneş’i anlayacak bir ülke, ne de futbolun mecrası buna uygun. Ama unutulmasın ki bu ülkede futbolu yöneten ve yön verenlerin Trabzonspor camiasına karşı bir sorumlulukları vardır ve bu sorumlulukları yerine getirmek zorundadır. Yoksa bu hesabı kimse ödeyemez. Şenol Güneş, haksız puan istemediğini her fırsatta dile getirdi. Bunu birileri biz haksız puan istemiyoruz ama bizim hakkımızı yiyebilirsiniz şeklinde anlamış olacak. Aykut’a cevap verirken de hırsız olmadığını ve buna tenezzül etmeyeceğini söyledi. Ama baktığımızda ligin ikinci yarısında Trabzonspor’un 4 puanı çalındı” ifadelerinde bulundu.

Trabzonspor’un 1996 yılında şampiyonluğu kaybettiğinde insanların intihar ettiğine de dikkat çekin Ağaoğlu, “Trabzonspor camiası kimseye benzemez. Doğrudur basında haklarını savunacak geniş bir lobisi yok. Yetkili organlarda da bu konuda sıkıntıları var. Fakat bu konuda eksiklik yaşıyor diye Trabzonspor’un haklarını gasp edemezsiniz. Merkez Hakem Kurulu, Aziz Yıldırım’ın birkaç ay önce tehdit ettiği Yunus Yıldırım’ı hangi mantıkla bu maça veriyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor