Yıldırım'ın hafızası zayıfladı!

Gazeteci Hıncal Uluç ,Azız Yıldırım'a fena taktıSabah gazetesi köşe yazarı Hıncal Uluç,  açıklamasında yıllar önce yazdığı bir köşe yazısına atıfta bulunan Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'a  cevap verdiİşte ULUÇ'un Yıldırım ile ilgili sözleriAziz Yıldırı

Yıldırım'ın hafızası zayıfladı!

Gazeteci Hıncal Uluç ,Azız Yıldırım'a fena taktı

Sabah gazetesi köşe yazarı Hıncal Uluç,  açıklamasında yıllar önce yazdığı bir köşe yazısına atıfta bulunan Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'a  cevap verdi

İşte ULUÇ'un Yıldırım ile ilgili sözleri

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Divan Kurulu Toplantısı'nda sizin 1976 yılında kaleme aldığınız "Hakemler ve şikeler kümede kaldı" yazınızı okuyarak "Şikenin başladığı yer Galatasaray'dır" dedi. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?

 

Aziz Yıldırım'ın hafızası bayağı zayıflamış herhalde Metris'te kaldığı zamanlarda.. Tarihi istediği zamanda başlatıp böyle bir garip konuşma yapması ve benim adımı da işin içine katmasına çok şaşırdım. 

 

Ben Galatasaray - Göztepe maçıyla ilgili yazılar yazdım, daha sonraki Galatasaray - Göztepe maçları ile ilgili de yazılar yazdım, benzeri bir yığın da yazılar yazdım ama ille de şikenin başlangıcı olarak bir milat koymak istiyorsa Aziz Yıldırım, benim o konuda birçok yazım var. 6 yaşındaki Hıncal Uluç'un Fenerbahçe'yi bırakıp başka bir takıma gittiğini de yazdım ben.

 

Galatasaray şampiyon olmasın diye Beşiktaş'a hükmen yenilmek için sahaya 2 lisansız futbolcu ile çıktı Fenerbahçe ve o sene Galatasaray şampiyonluğu kaybetti. Bende 6 yaşındaki aklımla bunu sportmenliğe aykırı bulduğum için Fenerbahçeli olmayı bıraktım. O yazılarımı niye hatırlamıyor? Ertesi sene de Beşiktaş ödedi borcunu.

 

Bu defa Fenerbahçe - Beşiktaş maçında, Beşiktaş yense yine G.Saray şampiyon olacaktı. Bu defa Beşiktaş çok zayıf bir takımla sahaya çıktı. Türk medyasının unutulmaz başlıkları var burada tekrar etmek istemem ama, ben olsam Aziz Bey'in yerinde tarihi hiç işin içine karıştırmazdım.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler