Yıldırım'ın Doktoru yönetici çıktı

Yıldırım ailesi ile yakınlığı ile tanınan M.Serkan Erkan bugünki duruşmada Aziz Yıldırım ile ilgili olarak ‘’ 11 aydır sağlık sorunları var ve son 10 gündür durumu son derece ciddileşmiştir. Pankreas iltihabı sebebiyle hastanede müşade altında. Böbrek kis

Yıldırım'ın Doktoru yönetici çıktı

Yıldırım ailesi ile yakınlığı ile tanınan M.Serkan Erkan bugünki duruşmada Aziz Yıldırım ile ilgili olarak ‘’ 11 aydır sağlık sorunları var ve son 10 gündür durumu son derece ciddileşmiştir. Pankreas iltihabı sebebiyle hastanede müşade altında. Böbrek kisti var ve vertigo süphesi olduğu için beyin MR'ı çekilecek. Cezaevi koşullarında, pankreas iltihabı ölümcül olduğu için tedavi mümkün olmayıp ölüm riski altındadır’ dedi.

 

Bugün ortaya çıkan bu bilgi herkesin kafasını karıştırdı:

 

.Aziz Yıldırım’ı hiçbir duruşmada yalnız bırakmayan operatör doktor Serdar Erkan, Fenerbahçe yönetim kurulunun ilk toplantısında yedek üyeler arasında yer aldı.

 

Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi olan ve Yıldırım ailesi ile yakınlığı ile bulunan Doktorun verdiği raporun ne kadar gerçekçi olduğu tartışmaları gündeme damgasını vurdu.

 

Bilindiği gibi 11 Aydır “Trabzonspor nerede” şeklinde beyanlarda bulunan Aziz Yıldırım’ın Trabzonspor’un da duruşmalarda bulunduğu ve çapraz sorgunun kendisine geldiği bir dönemde yönetim kurulu üyesi ve aile dostu Mustafa Serdar Erkan’ın raporu ile Şişli Eftal Eğitim ve Araştırma hastanesinde bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor