Yıldırım'dan Trabzonspor'a şike iması!

CAS ve UEFA’nın şike yaptığını tescillediği Fenerbahçe kulubü başkanı Aziz Yıldırım temiz olduğu gerekli mercilerce kanıtlanmış olan Trabzonspor’un teşvik yaptığını ima etti. Bilindiği gibi Yıldırm daha öncede Fenerbahçe-Ankaragücü maçıyla ilgili Trabzons

Yıldırım'dan Trabzonspor'a şike iması!

CAS ve UEFA’nın şike yaptığını tescillediği Fenerbahçe kulubü başkanı Aziz Yıldırım temiz olduğu gerekli mercilerce kanıtlanmış olan Trabzonspor’un teşvik yaptığını ima etti. Bilindiği gibi Yıldırm daha öncede Fenerbahçe-Ankaragücü maçıyla ilgili Trabzonspor’un bu maçta teşvik yaptığını ima ederek bordo-mavili kulübe iftira atmıştı. Aziz Yıldırım ayrıca bu tepkisini, zafer konuşmasında da sürdürdü ve bu konuşmasında da Mehmet Ali Aydınlar’ın ekibine yüklendi  ve "2011'de şampiyon olduğumuz zaman Fenerbahçe-Ankaragücü maçında Trabzonspor'a çalışanların karşı listede olduğu bir mücadele yaşadık bugün ve onlar utanmadan buraya geldiler.”  şeklinde açıklamalarda bulundu.

İki gün süren Fenerbahçe kongresininde yapılan şikenin gösterisiyle Trabzonspor’un çalınan kupası üzerinden propaganda yapan Yıldırım yaptığı konuşmada Türk futbolunu soktuğu bataklığı unutarak Trabzonspor'uda karalamaya çalıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor