Yıldırım'dan Şenol Güneş'e çamur!

Trabzonspor'un şampiyonluğunun çalındığı 2010-11 sezonunda şike yaptığı ortaya çıkan ve UEFA ile CAS'ın şike yaptığını onayladığı Fenerbahçe'nin şikeci başkanı Aziz Yıldırım, Türkiye'de oynanan hukuk tiyatrosu ile beraat ettirilmesinin ardından konuşmaya

Yıldırım'dan Şenol Güneş'e çamur!
Trabzonspor'un şampiyonluğunun çalındığı 2010-11 sezonunda şike yaptığı ortaya çıkan ve UEFA ile CAS'ın şike yaptığını onayladığı Fenerbahçe'nin şikeci başkanı Aziz Yıldırım, Türkiye'de oynanan hukuk tiyatrosu ile beraat ettirilmesinin ardından konuşmaya başladı.
 
Türk futboluna kara leke süren Aziz Yıldırım içindeki kini kusmak için herkese çamur atmaya devam ederken bugünkü hedefi Trabzonspor'un efsane ve son şampiyon takımın teknik direktörü Şenol Güneş oldu. Güneş'e karşı iftira dolu söylemlerde bulunan Yıldırım konuşmasında tecrübeli hocayı suçlayarak adeta şike yaptı iması yaratmaya çalıştı.
 
Şenol Güneş'in Şike Davası'ının ardından "Hukuken aklandılar ama vicdanen aklanmadılar" sözüne cevap veren Aziz Yıldırım, "Böyle düşünüyorsa Beşiktaş'ta çalışmamalı" dedi.
 
"ŞENOL GÜNEŞ BİZE "45 DAKİKA VAR ÜZÜLMEYİN, ŞAMPİYON OLACAKSINIZ" DEDİ"
 
İşte Aziz Yıldırım'in iftiraları;
 
5. dosyamız Şenol Güneş dosyası. 2002'de Şenol Güneş'e Hıncal Uluç falan sallıyordu. Herkes sallıyordu biz o günlerde kendisine destek verdik. Gördüğümüz zaman 'Moralini bozma' dedik. Trabzon ile berabere kaldığımız zaman Urfa'da kupa maçına gittik. Kupayı Trabzon aldı. Seramonide bana, kendisi "Üzülmeyin, şampiyon siz olacaksınız" dedi. Sonra tebrik ettik, herkes yoluna gitti. Sonra Trabzon maçına geldik. İlk yarı 1-1 bitti, soyunma odasına gittim. Bizim oyuncularla Trabzonlular arasında münakaşa vardı. Bir şeyler söylüyorduk Şenol Hoca beni yakaladı, yalansa çıksın söylesin. "Daha 45 dakika var başkan siz şampiyon olacaksınız." O gün Egemen oynadı bize karşı ve biz onu transfer ettik. Esas aydınlanması gereken konu da o yıl ki Türkiye Ligi'nin ele alıp incelenmesi. Bakan şaibeli olduğunu söyledi, 3 gün sonra biz şampiyon olmayınca şaibe ortadan kalktı
 
"BEŞİKTAŞ ŞİKE YAPTI MI? BENCE YAPMADI"
 
Şenol Güneş "Hukuken aklanmışlar ama bunun vicdanen karşılığı" yok demiş. Peki bizi içeri atarken vicdanen kanıtı var mıydı?  Şenol Güneş ve Beşiktaş'a soruyorum; Beşiktaş şike yaptı mı? Ben şike yapmadığını söylüyorum. Onların ağzından duymak istiyorum. Beşiktaş Yönetim Kurulu üyeleri mahkemelerde yargılandı mı? Bilmiyorum, soru soruyorum. 9 Ekim'de yapılan mahkemede arkadaşları hukuken beraat ettiler mi, etmediler mi? Beşiktaş Kulübü kanun önünde şike yapmamışken Şenol Güneş ve onun gibi düşünenlerin vicdanında Beşiktaş aklandı mı, aklanmadı mı? Aklanmadı diyorsa Beşiktaş Yönetimi'ni göreve çağırıyorum.
 
"VİCDANLAR AKLANMADIYSA BEŞİKTAŞ'TA ÇALIŞMAMALI"
 
Artık 3 Temmuz ile ilgili taraf olmayı bıraksınlar. Trabzonlulara şirin görünecek diye konuşma olmaz. Adamlık varsa hepimiz ona göre davranacağız. Vicdanlar aklanmadıysa oradan görev yapmamasını düşünüyorum. O da Beşiktaş yönetiminin kararı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor