Yıldırım'dan Hacıosmanoğlu'na cevap!

Şikeyi Türk futboluna bulaştırarak futbolun kirlenmesinde baş aktör olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım,  kendisine sık sık göndermelerde bulunarak köşeye sıkıştıran  Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na cevap verdi.Fenerbahçe taraftarına hakare

Yıldırım'dan Hacıosmanoğlu'na cevap!

Şikeyi Türk futboluna bulaştırarak futbolun kirlenmesinde baş aktör olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım,  kendisine sık sık göndermelerde bulunarak köşeye sıkıştıran  Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na cevap verdi.

Fenerbahçe taraftarına hakaret edildiğini iddia eden ve kendi taraftarının yaptığı linç girişimini göremeyen Yıldırım, bordo-mavililerin başkanına göndermede bulundu.

“Takiye yaparak taraftara şirin gözükmeye kalkıp başkanıyla taraftarın arasına girebileceğini sananların hakareti affedilemez” ifadelerini kullanan Fenerbahçe başkanı, Türk sporundaki yükselişten(!) bahsederek de  Türk futbolunun durumundan bihaber olduğunu gözler önüne serdi.

Yıldırım, "Türk sporunun arkasına bir şekilde tutunarak yol alanlar, Türk sporundaki yükselme ve kalkınmanın ivmesi ile tutundukları yerlerden düşecekler. Yine de, ‘göze göz yasası herkesi kör eder”’düşüncesindeyim. Var olma stratejilerini sadece Aziz Yıldırım üzerine kuranlara cevap kendi camiaları tarafından verilecek..."

"F.Bahçe camiasına ve büyük Fenerbahçe taraftarına dil uzatmak kimsenin haddi değil. Hele hele takkiye yaparak taraftara şirin gözükmeye kalkıp, Başkanıyla taraftarın arasına girebileceğini sananların büyük F.Bahçe taraftarına hakaret etmesi affedilmez.. Ve bu had, er ya da geç mutlaka bildirilir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor