Yıldırım'a soru: Odanızı bastı mı?

Ligde son 5 haftada kritik maçları yöneten 7 hakem, Emniyet'e tanık olarak ifade verecek. En kritik soru Yunus Yıldırım'a gelecek: Aziz Yıldırım Saracoğlu'nda odanızı basıp sizi tehdit etti mi? Son 5 haftada kritik maçlarda görev alan hakemlerin Emniyet't

Yıldırım'a soru: Odanızı bastı mı?

Ligde son 5 haftada kritik maçları yöneten 7 hakem, Emniyet'e tanık olarak ifade verecek. En kritik soru Yunus Yıldırım'a gelecek: Aziz Yıldırım Saracoğlu'nda odanızı basıp sizi tehdit etti mi?

 

Son 5 haftada kritik maçlarda görev alan hakemlerin Emniyet'te tanık olarak ifadeleri alınacak. Hakemlere müsabaka anında futbolcular arasında bir konuşma olup olmadığı, anormal bir durumun yaşanıp-yaşanmadığı, maçta şike ve teşvik şaibesi olup olmadığı, maç öncesi ve sonrası baskı altına alınıp-alınmadıkları sorulacak.

 

Hakemlerin bu hafta veya gelecek hafta içinde Emniyet'e çağrılmaları bekleniyor. İfadesi alınacaklar arasında MHK eski başkanı Oğuz Sarvan da bulunuyor. Sarvan'a ise hakemlerin şike ve teşvik konusunda kendisine bilgi verip-vermedikleri, kulüp başkanlarından baskı görüp-görmediği sorulacak.

 

En kritik soru ise FIFA kokartlı hakem Yunus Yıldırım'a sorulacak. Yıldırım'a, "Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 18 Aralık 2010 tarihinde oynanan ve Fenerbahçe'nin 1-0 kazandığı maçın devre arasında Aziz Yıldırım soyunma odasını bastı mı? Sizi tehdit etti mi?" sorusu yöneltilecek.

 

İŞTE TANIK HAKEMLER

 

Emniyet'te tanık olarak bilgilerine başvurulacak diğer hakemler şöyle: Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Hüseyin Göçek, Yunus Yıldırım, Halis Özkahya, Bünyamin Gezer, Kuddusi Müftüoğlu.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor