Yıldırım’a neyin kıyağı?

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu’nun Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yönetici Murat Özaydınlı ve kulübe kesilen cezalarda apar topar indirime gitmesi kafalardaki soru işaretlerini arttırdı.Sarı-Lacivertli Kulüpten gelen duruşmalı oturum talebini

Yıldırım’a neyin kıyağı?

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu’nun Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yönetici Murat Özaydınlı ve kulübe kesilen cezalarda apar topar indirime gitmesi kafalardaki soru işaretlerini arttırdı.

Sarı-Lacivertli Kulüpten gelen duruşmalı oturum talebini hemen dikkate alan ve kısa süre içerisinde Yıldırım’la kulübün savunmasını sözlü olarak alan Tahkim Kurulu’nun bu hızı son derece anlamlı bulundu.

Egemen Bağış’ın Başbakan’ın kalemini Yıldırım’a götürmesi, Fenerbahçe Başkanı’yla Alex’in Erdoğan’ı ziyareti, burada verilen ve kamuoyuna yansıyan mesajlar ardından da son Tahkim Kurulu kararı yeni senaryoların sahnelendiğinin ispatı olarak ön plana çıktı.

Futbol Federasyonu’nda görev yaptığı süre içerisinde benzer bir çok icraatın içerisinde olan Şekip Mosturoğlu’nun son hamlesi üzerine , federasyonun Fenerbahçe’nın olası bir şampiyonluğunda Aziz Yıldırım’a tribünde yer alması ihtimalinin yolunu açmaya yönelik olduğu yorumları yapıldı.

Söz konusu gelişmeler Trabzon’daki tansiyonu yeniden yükseltti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor