'Yıldırım'a cevabı Aysal verdi'

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Kayseri'ye gitti. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı olarak karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavili takım, daha sonra özel uçak ile Kayseri'ye

'Yıldırım'a cevabı Aysal verdi'

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Kayseri'ye gitti.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı olarak karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavili takım, daha sonra özel uçak ile Kayseri'ye hareke etti. Sakatlıkları bulunan Glowacki ve Vittek kafilede yer almazken Fildişi Sahili Milli Takım kampından dönen Zokora ise 8 hafta sonra kadroda yer aldı.

 Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, havalimanında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, UEFA Avrupa Ligi'nde PSV Eindhoven ile yaptıkları maçtan yenilgiyle ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek, ''Bu yıl Avrupa kupalarında sahamızda oynadığımız maçlarda hiç kaybetmemiştik. İlk kez sahamızda kaybettik ama her şey bitmiş değil. Şansımız az da olsa devam ediyor. Bunu kullanmaya çalışacağız'' dedi.

 Kayserispor ile zorlu bir süreçte karşılaşacaklarını vurgulayan Yener, şöyle devam etti:

 ''Kayserispor zor bir deplasman. Zor hava şartlarında mücadele etmek maçı daha da zorlu hale getirecek. Kayserispor genç, tempolu oynayan, fizik gücü iyi olan bir takım. Başında eski oyuncumuz Şota'nın olması da ayrı güzellik. Kayserispor'un kendi sahasında iyi oynadığını düşünürseniz, zorlanacağımız maçlardan biri olabilir. Futbolcu arkadaşlar kayıpların telafisinin zor olacağının bilincindeler. Umarım iyi futbolla 3 puan alıp, sakat vermeden bu maçtan çıkarız.''

Yener bir gazetecinin, ''Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın hazırladığı ve gazetelere yansıyan savunmasında Trabzonspor'u suçlayan ifadeleri var. Bu konuda neler söylerseniz şeklindeki  sorusuna, ''Bu konuda en güzel cevabı Ünal Aysal dün söyledi. Biz Galatasaray başkanı Ünal Aysal'ın dediği gibi düşünüyoruz. Biz hiçbir zaman yasa veya etik dışı işin içinde olmadık'' ifadelerini kullandı.

-Moral bulmak istiyor-   

 Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'nde PSV Eindhoven'e sahasında 2-1 kaybederek tur şansını zora sokan bordo-mavililer, Kayserispor karşısında moral bulmaya çalışacak.

 Ligin son 5 haftasında 4 galibiyet, 1 mağlubiyet alan bordo-mavililer, son 6 sezondur galip gelemediği Kayseri deplasmanından 3 puanla dönerek play-off yarışında yara almak istemiyor.     

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler