Yıldırım'a 169 yıl hapis istendi!

Tam 5 ay önce başlayan şike soruşturmasında en kritik güne gelindi. Olgun Peker ve Aziz Yıldırım çete liderliğiyle suçlandı. Yıldırım için 169 yıla varan ceza istenecek.F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Giresunspor eski başkanı Olgun Peker'in aralar

Yıldırım'a 169 yıl hapis istendi!

Tam 5 ay önce başlayan şike soruşturmasında en kritik güne gelindi. Olgun Peker ve Aziz Yıldırım çete liderliğiyle suçlandı. Yıldırım için 169 yıla varan ceza istenecek.

F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Giresunspor eski başkanı Olgun Peker'in aralarında bulunduğu 31'i tutuklu ile İstanbul BŞB eski başkanı, TFF Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ'ın da aralarında bulunduğu 93 tutuksuz şüpheli hakkında 400 sayfa iddianame hazırlandı.

DETAYLARI BUGÜN BAŞSAVCI VEKİLİ AÇIKLAYACAK
Detayları, İstanbul Başsavcı Vekili Fikret Seçen tarafından bugün açıklanacak şike iddianamesinde Olgun Peker ile Aziz Yıldırım liderliğinde iki ayrı suç örgütünün yer aldığı, Peker'in bir, Yıldırım'ın ise iki numaralı şüpheli olduğu ifadeleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor