Yıldırım: Serkan düzgün çocuktur

Beşiktaş'ın Trabzonspor'a 2-1 yenildiği ve bordo-mavili bir oyuncunun bilerek kırmızı kart gördüğü iddia edilen 06.03. 2011 günü oynanan maçta şike yapıldığı iddialarıyla ilgili olarak Aziz Yıldırım, maçı Ankara'da Fenerbahçe'ye ait İncek Tesisleri'nde iz

Yıldırım: Serkan düzgün çocuktur

Beşiktaş'ın Trabzonspor'a 2-1 yenildiği ve bordo-mavili bir oyuncunun bilerek kırmızı kart gördüğü iddia edilen 06.03. 2011 günü oynanan maçta şike yapıldığı iddialarıyla ilgili olarak Aziz Yıldırım, maçı Ankara'da Fenerbahçe'ye ait İncek Tesisleri'nde izlediğini belirterek, "Telefon görüşme kayıtlarında geçen Yusuf Turanlı'yı tanımıyorum. Hayatımda görmedim. Ali Kıratlı ile arasındaki ilişkiyi de bilmem. Serkan Balcı bizde futbol oynamış düzgün bir çocuktur. Kendisinin menajeri Batur Altıparmak'tır. Bildiğim kadarıyla kendisinin Yusuf Turanlı ile bir işi yoktur. Ali Kıratlı'yı tanırım. Bizim kulüp çevrelerine takılır. Görüntü vermeyi sever. 'Rüzgar Ali' derler. Daha önce Türkiye-İsviçre olaylarına da karışmıştı.

Bu şahıs daha sonra Eskişehir-Trabzon maçında da stada gitmiş. Bu nedenle basında fotoğrafları çıkmıştı. Ben buna çok sinirlendim. Sanki kendisini biz göndermişiz gibi bir görüntü oluşturmuştu.

Bu nedenle kızdım. İzmir'de Buca maçı sırasında otele gelmişti. Küfrettim otelden kovdum. Bu hususta şahitlerim vardır. Ali Kıratlı ile Yusuf Turanlı arasında geçen görüşmenin içeriğini bilemem. Serkan Balcı'ya maçta şike yapması yönünde kesinlikle girişimde bulunmamıştır. Bu suçlama doğru değildir" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor