Yıldırım kızlarını bile çağırmadı

Fenerbahçe Kulübü'nün bir dönem reklam direktörlüğünü yapan Gül Çelikkıran'ın kızkardeşi Gonca Çelikkıran ile önceki gece gizlice dünya evine giren Başkan Aziz Yıldırım'ın bu evliliği yönetici arkadaşlarına da büyük sürpriz oldu. YÖNETİCİLERİN BİLE HABERİ

Yıldırım kızlarını bile çağırmadı

Fenerbahçe Kulübü'nün bir dönem reklam direktörlüğünü yapan Gül Çelikkıran'ın kızkardeşi Gonca Çelikkıran ile önceki gece gizlice dünya evine giren Başkan Aziz Yıldırım'ın bu evliliği yönetici arkadaşlarına da büyük sürpriz oldu.

 

YÖNETİCİLERİN BİLE HABERİ YOKTU

Başkanlarının evlendiğini öğrenince şaşkınlıklarını gizleyemeyen sarı-lacivertli yöneticiler, "Bu durumdan bizim de haberimiz yoktu" diye konuşurken, Çırağan Oteli'nde düzenlenen düğün yemeğine Çelikkıran - Yıldırım çiftinin birinci derece yakını 15 kişi dışında kimse çağrılmadı.

 

KIZLARI DA GELMEDİ

Fenerbahçe Başkanı'nın düğünde kardeşleri Acar ve Ali Yıldırım dışında yakını bulunmazken, kızlarının dahi düğüne davetli olmadığı belirlendi. Nikah salonunun etrafına kimse yaklaştırılmazken, davetlilerin görüntü alınmaması için cep telefonları bile alındı. Başkan Aziz Yıldırım'ın otel yetkilileri ile görüntülerin sızması halinde dava açma hakkının doğacağı yolunda özel sözleşme yaptığı da bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor