Yıldırım Emre için direktif vermiş

Kanaltürk'te yayınlanan Telegol programında Emre Belözoğlu-Aykut Kocaman kriziyle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Programın yapımcısı ve sunucusu Serhat Ulueren, Belözoğlu'nun cemaate yakınlığı sebebiyle Aziz Yıldırım'ın direktifinin ardından kadr

Yıldırım Emre için direktif vermiş

Kanaltürk'te yayınlanan Telegol programında Emre Belözoğlu-Aykut Kocaman kriziyle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

 

Programın yapımcısı ve sunucusu Serhat Ulueren, Belözoğlu'nun cemaate yakınlığı sebebiyle Aziz Yıldırım'ın direktifinin ardından kadro dışı bırakıldığını iddia etti.

Fenerbahçe Kulübü'nün anlatacaklarını yalanlama şansının bulunmadığını belirten Serhat Ulueren,  Aykut Kocaman'ın 1 ay önce Metris'e gittiğini ve Aziz Yıldırım'ın Kocaman'a Fenerbahçe'yi ele geçirmek isteyen gruba Emre'nin yakın olduğunu belirterek oyuncunun gönderilmesini istediğini iddia etti.

 

Bu görüşmenin ardından Aykut Kocaman'ın Emre'ye kendisini gelecek sezon takımda düşünmediğini söylediğini iddia eden Ulueren, Emre'nin bu sözlere bozulduğunu, sonrasında selam sabahı kestiğini ve operasyonun böyle başladığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor