Yıldırım Demirören isyan etti

Beşiktaş Mali Genel Kurulu'nda konuşan Yıldırım Demirören, TFF Başkanı Mahmut Özgener'in düzenlediği basın toplantısına cevap verdi. İŞTE DEMİRÖREN'İN AÇIKLAMALARI:Türk futbolunda demokrasi yok derseniz siz bir faşist ve diktatörsünüz. Demokrasi yoksa kur

Yıldırım Demirören isyan etti

Beşiktaş Mali Genel Kurulu'nda konuşan Yıldırım Demirören, TFF Başkanı Mahmut Özgener'in düzenlediği basın toplantısına cevap verdi.

İŞTE DEMİRÖREN'İN AÇIKLAMALARI:

Türk futbolunda demokrasi yok derseniz siz bir faşist ve diktatörsünüz. Demokrasi yoksa kuralları nasıl uygularsınız? Eğer siz hakemleri korumaya devam ederseniz, bu kasti hatalar artar. Başarısız olan TFF'dir, MHK'dır. Sarvan ve Özgener bu işi beceremiyor. MHK Başkanı Oğuz Sarvan bana herkesin önünde hakaret etti, ona nasıl bir ceza vereceksiniz? Kulüp başkanı çıktı soyunma odası bastı, sesinizi çıkartmadınız. TFF'ye neler söylendi ceza verilmedi. Benim iki yöneticim çıkıp açıklama yaptı diye ceza aldı. Bu adil değil. Ben Mahmut Özgener'in tarafsız olduğuna inanmıyorum. Özgener taraflıdır. Beşiktaş'a ders vermeye çalışmayın veremezsiniz, ders alırsınız.

* Diğer takım seyircileri hem bizi kıskanıyor hem de maçlarımızı seyrediyor

* Bize yapılan saldırıları hep beraber yeneceğiz

* Şuan oynanan pis oyunlar devam etmezse, 14 haftanın ne getireceği bilinemez

* Stadın projesini çıkarttık, bu bir çok şampiyonluğa bedel

* Stadı büyük ihtimal yap-işlet-devret modeliyle yapacağız

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler