Yıldırım: Bu pozisyonda penaltı yok

Aziz Yıldırım Sakarya maçını izledi ve Semih'in pozisyonunu "Bunda da şike ararlar" ifadeleriyle değerlendirdi.Sakarya maçını Şişli Etfal’deki odasında kendisini bekleyen askerlerle izleyen Aziz Yıldırım, Semih’in yerde kaldığı pozisyona çalınan penaltı s

Yıldırım: Bu pozisyonda penaltı yok

Aziz Yıldırım Sakarya maçını izledi ve Semih'in pozisyonunu "Bunda da şike ararlar" ifadeleriyle değerlendirdi.

Sakarya maçını Şişli Etfal’deki odasında kendisini bekleyen askerlerle izleyen Aziz Yıldırım, Semih’in yerde kaldığı pozisyona çalınan penaltı sonrası “Burada penaltı yok. Bunda da şike ararlar şimdi!” diyerek espri yaptı

Şike soruşturması kapsamında tutuklanıp Metris Cezaevi’ne konulan, cuma gecesi ise rahatsızlanması üzerine Şişli Etfal Hastanesi’ne kaldırılan Başkan Aziz Yıldırım’ın, Fenerbahçe’nin Bank Asya 1. Lig ekibi Sakaryaspor ile oynadığı hazırlık maçını odasında seyrettiği öğrenildi.

Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanan ve TV’den canlı olarak yayınlanan mücadeleyi, odasında bekleyen askerlerle birlikte takip eden Yıldırım’ın, Fenerbahçe’nin attığı ilk goldeki penaltı kararının yanlış olduğunu söylediği kaydedildi. Yıldırım’ın, “Burada penaltı yok. Semih dönemeyince yerde kalıyor. Bunda da şike ararlar şimdi” diye espri yaptığı ortaya çıktı.

Sakaryaspor karşılaşmasının 17. dakikasında Semih Şentürk, ceza alanı içinde Onur ile mücadelesi sırasında yerde kalmış, uzun süreli itirazlara rağmen hakem Halis Özkahya penaltı noktasını göstermişti. Semih, stat ışıklarında yaşanan arıza nedeniyle penaltı atışını 25. dakikada yapmış ve topla kaleciyi ayrı köşelere gönderip takımını 1-0 öne geçirmişti.

SEMİH İNŞALLAH BÖYLE GİDER’
Şekerinin dengelenmesiyle keyfi yerine gelen Yıldırım’ın, karşılaşmayı izlerken sık sık espri yaptığı, Fenerbahçe’nin oynadığı futbol ve aldığı 3-0’lık galibiyetten de mutlu olduğu ifade edildi. Yıldırım’ın, “Takımın durumu iyi gözüküyor. Semih sezona iyi başladı, inşallah böyle gider” diye konuştuğu ifade edildi.

‘İyi oldu, biraz dinlenirim’ demişti
Aziz Yıldırım’ın evinde gözaltına alındığı gün yaptığı espri uzun süre konuşulmuştu. Ekipler geldiğinde takım elbiseyle kapıyı açan başkanın, gözaltı kararı için “İyi oldu, biraz dinlerim” esprisi yaptığı ortaya çıkmıştı. Ekipler kendisini götürürken de tek tek polislere tuttukları takımları sormuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor