Yıldırım anjiıyodan sağlam çıktı

Futboldaki şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, sol kolundaki uyuşma şikayetiyle dün akşam kaldırıldığı İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü'ndeki tedavisinin ardından anjiyoya alındı. Kontrolün

Yıldırım anjiıyodan sağlam çıktı

Futboldaki şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, sol kolundaki uyuşma şikayetiyle dün akşam kaldırıldığı İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü'ndeki tedavisinin ardından anjiyoya alındı. Kontrolün ardından Yıldırım'ın doktorları tıbbi bir müdahale edilecek durumun olmadığını açıkladı.

İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü Başhekimi Prof. Dr. Zerrin Yiğit, Aziz Yıldırım'ın, 2006'da, damarlarından birine stent koydurduğunu ve o zamandan beri oranın takibinin yapıldığını söyledi.

Yıldırım'ın en son 6 ay önce anjiyosunun bulunduğunu aktaran Yiğit, ''Dün bize 4 saat kadar süren bir göğüs ağrısıyla gelmiş. Elektrosunda bir değişiklik yokmuş. Kalp krizi geçirmesin diye enzimlerini takip ettik. Orada da bir değişiklik olmadı. Ağrılarının gelip gitmesi üzerine kendisine bugün anjiyo yapılmasına karar verdik. Kendisi öncelikle anjiyonun burada yapılmasını istemedi. Daha önceki doktoruna yaptırmak istedi. Sonra kendisini ikna ettik ve burada öğleden sonra anjiyosu yapıldı'' diye konuştu.

Eski tıkanmış olan stendin içinde darlıklar olduğunu aktaran Yiğit, şunları kaydetti:

''Tıkanan yerin, önce mi sonra mı tıkandığını söylemek çok zor. Darlığın olduğu yere şu an müdahale yapmaya gerek yok. Ağrıları geçene kadar gözlem altına aldık. Durumu stabil olduktan sonra taburcu edeceğiz. Medikal takibi yapılacak, normal odaya alındı.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler