"Yeter ki böyle oynayalım"

Ancak müthiş futbol sonrası Bordo-Mavililer'in ortak görüşü, “Biz yeter ki böyle oynayalım, puan farkını kapatmak sorun değil” olduGençlerbirliği galibiyeti sonrasında Şenol Güneş, oyuncularına yeni bir hedef belirlemişti: İlk yarıda alan 3 maçı kazanıp,

"Yeter ki böyle oynayalım"

Ancak müthiş futbol sonrası Bordo-Mavililer'in ortak görüşü, “Biz yeter ki böyle oynayalım, puan farkını kapatmak sorun değil” oldu

Gençlerbirliği galibiyeti sonrasında Şenol Güneş, oyuncularına yeni bir hedef belirlemişti: İlk yarıda alan 3 maçı kazanıp, lider olmak... Ancak Kayserispor karşısında alınan beraberlik, bu planı bozdu. Fırtına, lider Galatasaray’ın 6 puan gerisine düştü. Ama ortaya konulan müthiş futbol nedeniyle bu durum bile kimsenin moralini bozmadı. Futbolcular maçtan sonra yaptıkları açıklamalarda, “Çok iyi oynadık. Ancak şanssızdık. Hedefimiz bu futbolu sürdürmek” dediler. Şenol Güneş, karşılaşma sonrasında daha çok hakemi eleştirse de takımının sergilediği futboldan dolayı memnuniyetini de dile getirdi.

‘Galatasaray’ı devireceğiz’

Maçtan sonra Trabzonspor soyunma odasında herkes şanssızlıktan yakındı. Güneş, burada öğrencileriyle yaptığı konuşmada, “3’te 3 yapmak istiyorduk. Kayseri beraberliği tamamen şanssızlık ve bizim dışımızdaki faktörlerden kaynaklandı. Tek kelimeyle muhteşem oynadık. Hepinizi tebrik ediyorum. Lider Galatasaray’ın 6 puan gerisindeyiz ancak bu fark hiç önemli değil. İlk yarının son haftasında onlarla oynayacak olmamız bizim için büyük avantaj. Bunu kullanmalıyız” dedi. Futbolcular da Güneş’e kalan iki maçı kazanacakları sözünü verdi. Fırtına’nın müthiş futbolu taraftarları da mest etti. Başkan Sadri Şener de beraberliğe rağmen umut dolu konuştu, “Her maç böyle oynarsak ligde çok farklı bir konumda oluruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor