Yetenek avcıları Trabzon’a geliyor

 Türkiye’de bir uçtan bir uca spor gösterileri düzenleyerek, yeni sporcu yeteneklerin keşfine çıkan “Yetenek Avcısı AVM’lerde” sporcu avına Trabzon’a geliyor.Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünün organize ettiği “Yetenek Avcısı AVM’lerde” proj

Yetenek avcıları Trabzon’a geliyor

 

Türkiye’de bir uçtan bir uca spor gösterileri düzenleyerek, yeni sporcu yeteneklerin keşfine çıkan “Yetenek Avcısı AVM’lerde” sporcu avına Trabzon’a geliyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünün organize ettiği “Yetenek Avcısı AVM’lerde” projesi kapsamında düzenlenen etkinlikler yedinci haftasında yoğun ilgi ile devam ediyor. Spor severler etkinlikler kapsamında, her türlü spor branşını yakından tanıma, istedikleri spor branşları hakkında bilgi edinme ve etkinliklere kendileri de katılarak öğrenme ve eğlenme fırsatı buluyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı antrenörleri, milli sporcular ve olimpiyat adayları tarafından sergilenen tekvando, güreş, judo, capoiera, matrak, eskrim, cimnastik, badminton, masa tenisi, aikido, wushu, dart ve daha bir çok olimpik ve diğer branşların tanıtımı yapılarak, izleyenlere etkileyici gösteriler sunuyor.

“Yetenek Avcısı AVM’lerde” Trabzon’da  cumartesi günü Forum alış veriş merkezinde yapılacak 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler