Yeşil sahalarda şaka gibi olay!

Almanya Amatör Lig'inde SV Sem Jemgum ve Fortuna Veenhusen arasında oynanan  karşılaşmada yaşanan olay 'yok artık' dedirtti. Matthias Hilbrands isimli Jemgum futbolcusu, yedek kulübesinden kendisinin çağrılması üzerine buraya doğru koştu. Ancak kendisine

Yeşil sahalarda şaka gibi olay!

Almanya Amatör Lig'inde SV Sem Jemgum ve Fortuna Veenhusen arasında oynanan  karşılaşmada yaşanan olay 'yok artık' dedirtti.

 

Matthias Hilbrands isimli Jemgum futbolcusu, yedek kulübesinden kendisinin çağrılması üzerine buraya doğru koştu. Ancak kendisine cep telefonu uzatılan Hilbrands hiç bir şey olmamlış gibi konuşmaya başlayınca ortaya komik görüntüler çıktı.

 

Hilbrands, neredeyse takımının bir gol yemesine neden oluyordu. Bu arada telefon konuşmasının o kadar da önemli olmadığına karar veren oyuncu kontra atağa çıkan rakip takım oyuncusunu elinde telefon olmasına rağmen sert bir hareketle yere indirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler