Yeşil Giresun'da hedef TBL!

TB2L ekiplerinden Yeşil Giresun Belediyespor Kulüp Başkanı ve Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, “Yeşil Giresun Belediyespor, Giresun halkının takımıdır. Takımımız ve biz de en büyük gücümüzü ve desteğimizi halkımızdan alıyoruz” dedi. HEDEF BEKO BASKETB

Yeşil Giresun'da hedef TBL!

TB2L ekiplerinden Yeşil Giresun Belediyespor Kulüp Başkanı ve Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, “Yeşil Giresun Belediyespor, Giresun halkının takımıdır. Takımımız ve biz de en büyük gücümüzü ve desteğimizi halkımızdan alıyoruz” dedi.

 HEDEF BEKO BASKETBOL LİGİ

Aksu, Yeşil Giresun Belediyespor’un hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerlediğini ifade ederek, “Artık rahatlıkla söyleyebiliriz ki Giresun basketbolu çok sevdi. Eski günleri yeniden canlandırdığımız için mutluyuz. Arzumuz ve istediğimiz bu takımı BEKO Basketbol Ligi’ne çıkartmak. Bunu da başaracağımızdan şüphem yok. Aceleci olmayacağız. Hiçbir şeyde hata yapmak istemiyoruz. Emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor