Yerliler de katkı yapsa!

 Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde heyecan dorukta. Bitime üç hafta kala ilk 8 takım arasına girme savaşı iyice kızıştı. Trabzonspor basketbol takımında tüm yük yabancı oyuncuların sırtında. Uşak Üniversitesi Var İlk 8’e girmenin yanı sıra ligi ilk iki takım i

Yerliler de katkı yapsa!

 

Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde heyecan dorukta. Bitime üç hafta kala ilk 8 takım arasına girme savaşı iyice kızıştı. Trabzonspor basketbol takımında tüm yük yabancı oyuncuların sırtında.
 
Uşak Üniversitesi Var
 
İlk 8’e girmenin yanı sıra ligi ilk iki takım içinde bitirmek de büyük bir avantaj. Bu anlamda üst üste 8 maç kazanan Trabzonspor, ligi ilk iki içinde bitirme adına umutlanmıştı. Ancak son iki maçta alınan yenilgiler hesapları tersine çevirdi. 30.hafta sonunda 5.sıraya gerileyen Trabzonspor’da kalan üç maç çok büyük önem taşıyor. Bu hafta sonu deplasmanda lider Mackolik.com Uşak Üniversitesi ile karşılaşacak olan Trabzonspor basketbol takımı bu müsabakaya büyük önem veriyor.
 
Rasim ile sorunları çözün
 
Bordo-Mavili ekip ligdeki son iki maçını ise evinde İstanbulspor ve deplasmanda Pi Koleji ile oynayacak. Bu arada Bordo-Mavili ekipte tüm yük yabancı oyuncuların sırtına binmiş durumda. Yerli oyuncuların da sonuca katkı yapması bekleniyor. Bu anlamda Koç Hasan Özmeriç’in tüm oyuncuları hazır hale getirmesi gerektiğinin altı çiziliyor. Koç Hasan Özmeriç ile aralarının soğuk olduğu öğrenilen Rasim’in motive edilmesi isteniyor. Bu arada Akhisar maçında sakatlığından ötürü oynayamayan Erdem, Uşak Üniversitesi maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor