Yerli oyuncular şaşırttı!

HABER61.NET-SPOR SERVİSİ Trabzonspor’un gol olup yağdığı maç yankı buldu Fenerbahçe’ye gözdağı verildi  Bordo mavililerin dün yaptığı hazırlık maçında Rizepor’a gol yağdırması yankı buldu. Çünkü Trabzonspor ilk kez yerli oyuncularla tam kadro sahaya çıktı

Yerli oyuncular şaşırttı!
HABER61.NET-SPOR SERVİSİ
 
Trabzonspor’un gol olup yağdığı maç yankı buldu Fenerbahçe’ye gözdağı verildi
 
 
Bordo mavililerin dün yaptığı hazırlık maçında Rizepor’a gol yağdırması yankı buldu.
 
Çünkü Trabzonspor ilk kez yerli oyuncularla tam kadro sahaya çıktı.
 
Ve gol olup yapdı.
 
Fırtına bu müsabakayla adeta Fenerbahçe’ye gözdağı verdi.
 
Yabancı oyuncuların milli takım kamplarına gönderen Trabzonspor’da ilk 11’in tamamı yerli isimlerden kuruldu. Fatih Öztürk, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Musa Nizam, Ferhat Yazgan, Fayih Atik, Mehmet Ekinci, Serdar Gürler ve Sefa Yılmaz’ı sahaya süren Bosnalı Hoca, öğrencilerin genel performansından memnun kaldı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde 3 numaralı sahada oynana maçta, Serdar, Sefa, Salih ve Fatih’in golleriyle  ilk yarıyı 4-0’lık gibi şaşırtıcı bir skorla üstün tamamladı. İkinci 45’te toparlanmaya çalışan Rize’nin ilk golü 51’de Holosko’dan geldi ve skor 4-1 oldu. Karadeniz fırtınası bu yarıda da esmeye devam etti. Mustafa Akbay ve Sefa Yılmaz tabelayı plakaya çevirdi. 6-1 yaptı. 85’te Sercan Kaya sahne aldı ve karşılaşmanın skorunu tayin etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor