Yenilmezlik unvanımızı sürdürdük

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta Gaziosmanpaşa ile sahasında oynadığı maçta golsüz berabere kalan Araklıspor'un teknik direktörü Halit Yakupoğlu, lider Gaziosmanpaşa'ya yenilmeyerek 12 haftadır yenilmezlik unvanlarını sürdürdüklerini söyledi.Yakupoğlu, yaptığı

Yenilmezlik unvanımızı sürdürdük

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta Gaziosmanpaşa ile sahasında oynadığı maçta golsüz berabere kalan Araklıspor'un teknik direktörü Halit Yakupoğlu, lider Gaziosmanpaşa'ya yenilmeyerek 12 haftadır yenilmezlik unvanlarını sürdürdüklerini söyledi.


Yakupoğlu, yaptığı açıklamada, cezalı ve sakat oyuncularının fazlalığından dolayı lider Gaziosmanpaşa karşısına genç oyuncularından kurulu bir kadro ile çıktıklarını belirterek, ''İlk yarının sonlarında rakibimiz oynadığı futbol ile bizi baskı altına aldı. İkinci yarı ise sahada bambaşka bir Araklıspor vardı. Bu yarıda çok net gol pozisyonları bulduk ama değerlendiremedik'' dedi.


Lider Gaziosmanpaşa'yı yenmeyi çok istediklerini ama bunda başarılı olamadıklarını ifade eden Yakupoğlu, ''Gol yollarında sıkıntımız var. Bir golcümüz var, çok çalışıyor ama bunun yanında çok tecrübeli bir santrforumuz olmuş olsaydı bu maçta galip gelebilirdik. Her maçımızda golcünün eksikliğini hissediyoruz. Her mevkiye çözüm bulduk bu mevkiye çözüm bulamadık. Sonuçta play-off şansımız devam ediyor. İlk 5 takım içinde yer alma hedefimizden sapma yok. Lider Gaziosmanpaşa karşısında da yenilmeyerek 12 haftadır yenilmezlik unvanımızı sürdürmüş olduk'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor