Yenilgi Cavcav'ı çıldırtmış

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Trabzonspor’a 2-1 yenilince çılgına döndü. Açıklamalarıyla bordo-mavililerin galibiyetine gölge düşürmeye çalışan Cavcav yakışmayan bir açıklama yaptı.Maç çıkışında TRT 1’deki “Stadyum” programınacanlı yayınla b

Yenilgi Cavcav'ı çıldırtmış

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Trabzonspor’a 2-1 yenilince çılgına döndü. Açıklamalarıyla bordo-mavililerin galibiyetine gölge düşürmeye çalışan Cavcav yakışmayan bir açıklama yaptı.

Maç çıkışında TRT 1’deki “Stadyum” programınacanlı yayınla bağlanan Cavcav maç sonu açıklamalarda bulunurken sanki senaryo önceden hazırlanmış bir şekilde TRT muhabirinin, “Başkan ben duydum soyunma odasında bir şey olmuş, ne oldu orada?” şeklindeki sorusuna, “Evet ben soyunma odasına oyuncularımın yanına inerken, Trabzonspor'un 5-6 oyuncusu, bizim soyunma odasına gelerek 'satılmış köpekler' diye bağırdılar” iddiasında bulundu.

Ancak daha da ilginci maç sonu yayıncı kuruluşa canlı yayında bağlanarak maçla ilgili yorum yapan Gençlerbirliği oyuncuları ve teknik kadrosu böyle bir olydan bahsetmedi.

Trabzonspor’un galibiyetine gölge düşürmeye çalışan Cavcav ve diğerlerinin bu tür haberlerin bordo-mavili camiayı sarsmaya yönelik başlatılan hareket olması ve ayrıca bu akşam alınan galibiyetin ardından sıcağı sıcağına muhabirin sorusundan anlaşıldığı gibi önceden hazırlanmış bir şekilde olması ne olursa olsun Trabzonspor taraftarını ve kulübünü yıldıramayacak. Tüm Trabzonsporluların bu habere inanmaması gerektiği ve tüm oyunlara hazırlıklı olması gerektiğine vurgu yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor