Yeni TS Club açıldı

TS Club İstanbul yeni yüzüyle taraftarın beğenisine sunuldu. Bakırköy Ebuziya Caddesi’ndeki yeni yerinde taraftarla buluşan TS Club İstanbul yeni sezon ürünleri ve farklı konseptiyle beğeni topluyor. Ts Club İstanbul Mağaza Müdürü Tayfun Kazancı, Bakırköy

Yeni TS Club açıldı

TS Club İstanbul yeni yüzüyle taraftarın beğenisine sunuldu. Bakırköy Ebuziya Caddesi’ndeki yeni yerinde taraftarla buluşan TS Club İstanbul yeni sezon ürünleri ve farklı konseptiyle beğeni topluyor.

 

Ts Club İstanbul Mağaza Müdürü Tayfun Kazancı, Bakırköy’ün prestij caddesi Ebuziya’da açtıkları TS Club hakkında bilgiler verdi. Kazancı şöyle konuştu:

 

“Yeni TS Club 160 metrekare konsept bir mağaza. Bugüne kadarki tüm mağazalarımızın üzerinde yeni bir tarz oluşturmaya çalıştık. Kulübün bu anlamda çok fazla desteğini gördük. TS Club yetkilileri mağazayla yakından ilgilendi. Yeri de İstanbul ticaretinin kalbi sayılabilecek bir bölgede, Ebuziya Caddesinde. Carousel, Capacity gibi merkezlerin tam ortasında.

 

Günde yaklaşık 1 milyon insan hareketinin olduğu bir yer burası. Trabzonspor’umuzu İstanbul’un en önemli merkezinde temsil ettiğimiz için ayrıca gurur duyuyoruz. Taraftarımız ilk günden bu yana mağazamıza yeterince ilgi gösteriyor. Önümüzdeki aylar gurbetçilerin yoğun olarak Türkiye’ye geleceği dönem. Daha fazla hareketli geçecektir. Beklentimiz bu yönde.”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler