Yeni transferden ilk düşünceler

Trabzonspor’un yeni transferi Volkan Şen Trabzon’a gelmeden önce röportaj verdi.İşte yeni transfer Volkan’ın ilk düşünceleri“Geçmişte yaşananlar beni üzmüştü ama Bugün aldığım haber beni gerçekten çok mutlu etti. Bu mutlu habere ihtiyacım vardı. İstediğim

Yeni transferden ilk düşünceler

Trabzonspor’un yeni transferi Volkan Şen Trabzon’a gelmeden önce röportaj verdi.

İşte yeni transfer Volkan’ın ilk düşünceleri

“Geçmişte yaşananlar beni üzmüştü ama Bugün aldığım haber beni gerçekten çok mutlu etti. Bu mutlu habere ihtiyacım vardı. İstediğim kulübe transfer oldum ve sabırsızlıkla Trabzonspor formasını giymeyi istiyorum.

ŞAMPİYONLAR LİGİ

Şampiyonlar Ligi gerçekten çok farklı bir atmosfer. Bizim için de çok başka maçlar olacak bunlar. Bende Trabzonspor’la devler liginde olacağım için çok mutluyum. Her futbolcu Şampiyonlar liginde oynamak ister bu da bana şans oldu.

Şenol Hoca ile henüz görüşemedim. Yarın inşallah Trabzon’a gittiğimde görüşme şansım olacak.

BURSA’DA KAN DEĞİŞİKLİĞİ LAZIMDI

Doğduğum büyüdüğüm şehrin takımlarında oynadım, tabi ki ayrılık zor ama bir kan değişimi olması gerekiyordu. Böylesi daha iyi oldu. Üzülmüyorum çünkü Trabzonspor çok büyük bir camia. Trabzon’a gidecek olduğum için çok mutluyum. Menajerim bana ilk söylediğinde zaten hiç düşünmeden kabul etmiştim. Şartlar da istediğimiz gibi oldu. İnşallah benim için de Trabzonspor camiası için de hayırlı olurum.

MİLLİ TAKIM

Her futbolcu milli takım formasını giymek ister. Benim de arzum, isteğim o. Ama sonuçta hocaların verdiği bir karar, bende bu karara sonuna kadar saygı duyuyorum. Her zaman söylüyorum, beni milli takıma çağırsalar da çağırmasalar da teşekkür ederim. İnşallah milli takım için de bizim için de hayırlısı olur. Ben başaracaklarına inanıyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor