Yeni transfer olacak mı ?

Trabzonspor’da yeni transferlerin gelmesiyle yaprak dökümü başladı. Özellikle yapılan yabancı transferlerinin ardından Colman, Celustka, Bamba’nın ilk etapta bileti kesildi. Bu oyuncular bu sabah yapılan açıklamada kadroda dışı bırakıldıkları açıklandı.Şi

Yeni transfer olacak mı ?

Trabzonspor’da yeni transferlerin gelmesiyle yaprak dökümü başladı. Özellikle yapılan yabancı transferlerinin ardından Colman, Celustka, Bamba’nın ilk etapta bileti kesildi. Bu oyuncular bu sabah yapılan açıklamada kadroda dışı bırakıldıkları açıklandı.

Şimdi merak edilen konu ise bu gönderilen yabancı oyuncuların yerine yani transfer yapılıp yapılmayacağı. Boşnak teknik adam Sefa'nın alınmasından sonra yönetimden takımı tanıyana kadar transfer istemezken bu kararından 3 yabancının gönderilmesinin ardından değişti

Halilhodziç yabancı futbolcular Colman,Bamba ve Celustka’nın gönderilmesi ve Alex'in sakatlığının belirsizliğini korumasının ardından giden futbolcuların yerine 3 veya 4 oyuncunun daha takıma katılması için talımat verdi .

Daha önce hazırlık maçlarında  takımı görmek istediğini ve bundan sonra transfer için karar vereceğini söyleyen  teknik adam Vahid Halilhodzic bu oyuncuların gönderilmesinden  sonra yönetimden yerli ve yabancı olmak üzere 4 oyuncu daha istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor