Yeni savcılar 41 ismi ifadeye çağırdı

Kamuoyunda ’2. Yolsuzluk Soruşturması’ olarak bilinen soruşturma ile görevlendirilen 4 cumhuriyet savcısı, haklarında daha önce gözaltı kararı çıkarılan 41 ismi davetiye ile ifadeye çağırdı.Bugün açıklanan HSYK kararnamesi ile Tekirdağ Savcılığı’na atanan

Yeni savcılar 41 ismi ifadeye çağırdı

Kamuoyunda ’2. Yolsuzluk Soruşturması’ olarak bilinen soruşturma ile görevlendirilen 4 cumhuriyet savcısı, haklarında daha önce gözaltı kararı çıkarılan 41 ismi davetiye ile ifadeye çağırdı.

Bugün açıklanan HSYK kararnamesi ile Tekirdağ Savcılığı’na atanan Savcı Muammer Akkaş, 26 Aralık 2013’te aralarında iş adamlarının da bulunduğu 41 isim hakkında gözaltı kararı vermişti. Savcı Akkaş "Basına bilgi sızdırdığı gerekçesiyle" görevden el çektirilmiş ve 41 isim hakkındaki gözaltı kararı kaldırılmıştı.

Savcı Akkaş’ın yerine ise 4 cumhuriyet savcısı görevlendirilmişti. Dosyayı inceleyen savcılar, aralarında iş adamlarının da bulunduğu 41 ismi davetiye ile ifadeye çağırdı. İfadeye çağrılan isimlerin önümüzdeki günlerde Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelerek ifade vermeleri bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler