"Yeni Ronaldo'nun" fiyatı dudak uçuklattı!

Ocak ayı transfer döneminde de adı Arsenal ile anılan ve ''Yeni Ronaldo'' olarak gösterilen Benficalı yıldız adayı Goncalo Guedes, Londra temsilcisinin hayallerini zora soktu. Yaz transfer döneminde Goncalo Guedes için devreye girmesi beklenen Arsenal'in,

"Yeni Ronaldo'nun" fiyatı dudak uçuklattı!
Ocak ayı transfer döneminde de adı Arsenal ile anılan ve ''Yeni Ronaldo'' olarak gösterilen Benficalı yıldız adayı Goncalo Guedes, Londra temsilcisinin hayallerini zora soktu.
 
Yaz transfer döneminde Goncalo Guedes için devreye girmesi beklenen Arsenal'in, genç oyuncuyu alabilmesi için 40 milyon pound ödemesi gerekecek. 18 yaşındaki yıldız adayı kulübü Benfica ile 2012 yılına kadar sözleşmesini uzattı. Benfica, Avrupa'nın takibinde olan genç ismi kaptırmamak için serbest kalma bedelini olarak 40 milyon pound olarak belirledi.
 
Oyuncunun temsilcilerinnden Paulo Rodrigues geçtiğimiz günlerde, ''Benfica Guedes'i satmak istemiyor ancak ilgilenen kulüpler var'' açıklaması yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler