Yeni Malatyaspor Kayseri Erciyesspor'u devirdi

PTT 1. Lig'in 12. haftasında alt sıraları çok yakından ilgilendiren mücadelede Yeni Malatyaspor, taraftarı önünde Kayseri Erciyesspor'u konuk etti. Sarı-kırmızılı ekip 90 dakika sonunda sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı. Bu sonucun ardından Y

Yeni Malatyaspor Kayseri Erciyesspor'u devirdi

PTT 1. Lig'in 12. haftasında alt sıraları çok yakından ilgilendiren mücadelede Yeni Malatyaspor, taraftarı önünde Kayseri Erciyesspor'u konuk etti. Sarı-kırmızılı ekip 90 dakika sonunda sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Bu sonucun ardından Yeni Malatyaspor puanını 14'e çıkarırken, Kayseri Erciyesspor 8 puanda kaldı.

Mücadelenin ilk yarısı büyük çekişmeye sahne olurken, iki ekip de skoru değiştirecek golü bulamadı ve ilk 45 dakika 0-0 sona erdi.

İkinci yarının 78. dakikasında maçtaki sessizliği İrfan Başaran bozdu ve attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. İrfan Başaran 83. dakikada takımı ve kendi adına 2. golü de atmayı başardı. Skor üstünlüğü ile rahatlayan ev sahibi ekip 85. dakikada George Akpabio'nun golüyle skoru 3-0'a getirdi. 90. dakikada maçın skorunu belirleyen gol konuk ekipte forma giyen Eldin Adilovic geldi. 90 dakika sonunda Yeni Malatyaspor sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor