Yeni hoca arayışları devam ediyor

Teknik direktör Hikmet Karaman'la karşılıklı olarak anlaşarak yollarını ayıran Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Manisaspor, teknik direktör arayışlarını sürdürdüğü bildirildi.Kulüp Başkanı Kenan Yaralı, yaptığı açıklamada, Hikmet Karaman ile yollarını ayı

Yeni hoca arayışları devam ediyor

Teknik direktör Hikmet Karaman'la karşılıklı olarak anlaşarak yollarını ayıran Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Manisaspor, teknik direktör arayışlarını sürdürdüğü bildirildi.

Kulüp Başkanı Kenan Yaralı, yaptığı açıklamada, Hikmet Karaman ile yollarını ayırdıktan sonra yeni teknik adamı belirlemek için çalışmalarını sürdürdüklerini, bu doğrultuda görüşmelere devam ettiklerini kaydetti.

Manisaspor, yeni sezon hazırlıklarını A2 Takımı Antrenörü Hakan Şapçı idaresinde sürdürüyor.

Ligde 6. sezonunu geçirmeye hazırlanan Manisaspor'u Spor Toto Süper Lig'de şu ana kadar 8 farklı teknik adam çalıştırdı.

Ege temsilcisinde 2005-2006 sezonunda teknik direktörler Levent Eriş ve Ersun Yanal, 2006-2007'de Ersun Yanal ve Giray Bulak, 2007-2008'de Giray Bulak, Yılmaz Vural ve Levent Eriş, 2009-2010'da Mesut Bakkal ve Reha Kapsal, 2010-2011'de ise Hakan Kutlu ve Hikmet Karaman görev yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler