Yeni hedefleri Şenol Güneş

Trabzonspor üzerine oynanan oyunların arkası kesilmezken şimdide Teknik Direktör Şenol Güneş’in görevini bırakacağı söylentiler Bordo-Mavililerin sabrını tüketti. Trabzonspor’da uzun yıllar görev yapması konusunda taraftarın büyük çoğunluğunun desteğini a

Yeni hedefleri Şenol Güneş

Trabzonspor üzerine oynanan oyunların arkası kesilmezken şimdide Teknik Direktör Şenol Güneş’in görevini bırakacağı söylentiler Bordo-Mavililerin sabrını tüketti.

 

Trabzonspor’da uzun yıllar görev yapması konusunda taraftarın büyük çoğunluğunun desteğini alan tecrübeli adam hakkında son günlerde Ulusal ve yerel basında çıkan haberler Bordo-Mavili taraftarlar tarafından tepkiyle karşılanıyor.

 

2010-2011 sezonunda şampiyonluğu ayak oyunları ile alan Fenerbahçe’nin bu oyununun UEFA tarafından bozulması ardından Şampiyonlar Ligi maçlarını oynayan Trabzonspor bu maçlardan yüzünün akıyla ayrıldı.

 

Tecrübeli teknik adam 2010-2011 sezonu sonunda kadrosunda büyük oranda kayıplar yaşamasına rağmen gerek şampiyonlar ligi gerekse süper lig maçlarında eksik kadrosuna rağmen başarılı bir sezon geçirdi.

 

Şike soruşturması süreci ve Trabzonspor’un 2010-2011 kupasını “ha bugün alacak, ha yarın” söylemleri  ve beklentileri tüm camianın konsantrasyonunu bozarken Güneş elindeki yeni kadrosuyla ligi3.tamamlamayı başardı ve bundaki  en büyük payın sahibi oldu.

 

Sıkıntılı bir sezonun ardından hiç de azımsanmayacak bir başarı yakalayan Trabzonspor  yeni sezon için rakiplerini ürkütmüş olacak ki son zamanlarda Güneş’in  görevi bırakacağı dedikoduları ayyuka çıkmaya başladı.

 

Trabzonspor’da olmayan senaryoları sayfalarına taşıyarak ortamı germeyi kendine görev edinmiş olan ulusal basının bu yöndeki haberlerine gerçek Trabzonspor  taraftarları tepki gösteriyor.

 

Şenol Güneş’i çok uzun yıllar tek yetkili olarak Trabzonspor’un başında görmeyi arzu eden Bordo-Malili taraftarlar “Şenol Güneş uzun yıllar bu takımın başında kalmalı. Bizi ondan iyi anlayan olamaz. Gerçekler ortada Selçuk, Egemen gibi takımın çekirdeğini oluşturan futbolcuların elde tutulmamasına ve yapılan transferlerin bir çoğunun başarılı olamamasına karşın yinede başarılı olduk. Bu başarıda en büyük pay Güneş’in dir. Trabzonspor yönetimi Güneş ile uzun süre çalışacak bir anlaşma yapmalı ve Transferde tek yetkiyi de Güneş’e vermelidir. Şenol Güneş ise bu yetkisini kullanmalıdır. Biz doğrusuyla yanlışıyla onun yanındayız.” Görüşünde birleşiyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor