Yeni Emniyet Müdürü basınla...

Trabzon İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, ilde istihdamın arttırılmasının kendi işlerini de önemli ölçüde kolaylaştıracağını söyledi. Yavaş, "Bir işadamının 10 kişiye iş vermesi benim işimi kolaylaştırır. Benim bu işadamlarının elini, hatta ayağını öpesim ge

Yeni Emniyet Müdürü basınla...

Trabzon İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, ilde istihdamın arttırılmasının kendi işlerini de önemli ölçüde kolaylaştıracağını söyledi. Yavaş, "Bir işadamının 10 kişiye iş vermesi benim işimi kolaylaştırır. Benim bu işadamlarının elini, hatta ayağını öpesim geliyor. Çünkü insanın akşam evine götüreceği bir ekmeği yoksa bu kişi ya gidip birisiyle takışacak kavga edecek veya hırsızlık yapacak." dedi.

Son Emniyet Müdürleri Kararnamesi Tunceli'den Trabzon'a atanan Yavaş, Polis Evi'nde Trabzon'daki ulusal ve yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi. Kahvaltılı basın toplantısında konuşan Emniyet Müdürü Yavaş, Trabzon'da iz bırakmayı hedeflediğini belirtti. Yavaş, "İnşallah burada sizlerle birlikte, Trabzonlularla birlikte güzel hizmetler yapacağız. Önemli olan iyi niyetin birlik ve beraberliğin olmasıdır. Trabzon'un genelinin menfaatinin gözetilmiş olmasını önemsiyoruz. Trabzon'da bir iz bırakmayı hedefliyoruz." dedi.

Kendilerinin esas görevinin asayiş ve güvenlik hizmetlerini yerine getirmek olduğunu ifade eden Yavaş, bunun yanında sosyal sorumluluk projelerini de uygulamaya çalışacaklarını dile getirdi. Trabzon'un bölgesel bir il olduğuna dikkat çeken Yavaş, sözlerine şöyle devam etti: "Yaşanabilir şehirler arasında dördüncü sırada olan bir şehir. Geçmişte burada çok güzel işler yapılmış. Bu güzelliklere güzellik katmak bizim için biraz zor olacak. Çünkü ciddi manada bizden önceki ağabeylerimiz güzel icraatlara imza atmışlar. Bu yolda bizler de gayret göstereceğiz. Felsefe olarak da 'halka hizmet hakka hizmettir' anlayışıyla hareket ediyoruz. Hizmet prensibimiz budur. Eşit uzaklık eşit yakınlık, eşitler arasında adaleti sağlamak suretiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

Güvenlik hizmetinin çok komplike bir şey olduğunu anlatan Müdür Yavaş, hedeflerinin olay olmadan önlemek olduğunu, ancak ellerinde de sihirli bir değneğin bulunmadığına ifade etti. Trabzon'da istihdamın arttırılmasının kendi işlerini de önemli ölçüde kolaylaştıracağına dikkat çeken Yavaş, "Bir işadamının 10 kişiye iş vermesi benim işimi kolaylaştırır. Benim bu işadamlarının elini, hatta ayağını öpesim geliyor. Çünkü insanın akşam evine götüreceği bir ekmeği yoksa bu kişi ya gidip birisiyle takışacak kavga edecek veya hırsızlık yapacak. Dolayısıyla asayiş olayları sadece emniyetin tek başına önleyebileceği bir konu değil." şeklinde konuştu.

Yavaş, ülkenin ve şehrin menfaatlerini önceleyen karşılıklı koordinasyon ve anlayış içinde görev yapmayı arzu ettiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor