Yeni başkan İdris Çimen oldu

  Geçtiğimiz hafta sonu çoğunluk sağlanamaması sebebiyle ertelen Gümüşhanespor’un olağan genel kurulu bugün yapıldı. Tekke Beldesinde yapılan kongrede kulüp başkanlığına İdris Çimen seçildi.Olağan genel kurula, Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Belediye B

Yeni başkan İdris Çimen oldu

 

 

Geçtiğimiz hafta sonu çoğunluk sağlanamaması sebebiyle ertelen Gümüşhanespor’un olağan genel kurulu bugün yapıldı. Tekke Beldesinde yapılan kongrede kulüp başkanlığına İdris Çimen seçildi.

Olağan genel kurula, Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhanespor Başkanı Kurban Karagöz ve kulübe kayıtlı 115 üyeden 59'u katıldı.

Gümüşhane’nin genç ve başarılı işadamlarından İdris Çimen kongre sonrası yaptığı kısa açıklamada, kendisine Gümüşhanespor kulüp başkanlığına layık gören ve teklif getiren herkese teşekkür etti.

 

gumushane2.jpg

 

Gümüşhane’ye hangi platformda olursa olsun hizmet etmekten onur duyacağını belirten Çimen, “Başta Sayın Valimiz Dr. Yusuf Mayda’ya, Milletvekillerimiz Sayın Doç. Dr. Kemalettin Aydın ve Sayın Feramuz Üstün’e, Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Canlı’ya, AK Parti İl Başkanı Sayın Ercan Çimen’e, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın İsmail Akçay’a ve ilimizin değerli büyüklerine beni bu göreve layık bularak, Gümüşhane’ye hizmet etmeme olanak sağladıkları için teşekkür ediyorum. Ayrıca Gümüşhanespor’un çizgisini çok çok yukarılara çıkaran ve 6 yıllık başkanlık görev sürecinde birçok fedakarlıkta bulunan Sayın Kurban Karagöz’e ve 6 yıllık süreçte yönetim kurullarında görev alan çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bizlere bıraktığı bayrağı daha yukarılara çıkarmak en büyük hedefimiz. Gümüşhane’de her kesimden destek bekliyorum. Spor ekip ve gönül işidir. Hep birlikte bir bütün olursak arzuladığımız hedeflere ulaşmamız için her hangi engel kalmaz. Yeni dönemin ilimize ve Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

gumushane.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor